50plusmatch.dk | Dating for aktive mennesker over 50 – 50plusmatch.dk

50plusmatchdklogo

50plusmatch.dk

Om 50plusmatch

Målrettet online dating for aktive mennesker over 50. Det er hvad 50plusmatch har arbejdet på siden 2010. Dette valg for et klart defineret mål publikum har vist sig, at være en kæmpe fordel hver gang: masser af kandidater der matcher direkte til et kriterium som er vigtigt for alle, nemlig alder.

Europa dating med MatchMedia

50plusmatch er en del af MatchMedia og vi vokser hurtigt fremad. Udover Danmark er vi aktive i Sverige, Holland og Belgien. Selvom vi er en international organisation er vi altid fokuseret på det lokale marked. Hollændere dater anderledes end danskere gør. Vi ved det og vi tager hensyn til det. Vi tilpasser vores website til det enkelte land. Det er også en det af målrettet dating.

Date i fremtiden med 50plusmatch

Vi vil fortsat finde nye måder hvormed man lettere kan kontakte potentielle partnere på. Vi følger udviklingen i samfundet og så snart der er fordele ved nye metoder vil vi integrere det på websiden.

50plusmatch for dig

Vi har vort omdømme at holde ved lige vedrørende bruger komfort og kunde service. Du kan besvare alle vore mails; vi har ikke ‘no-reply’. Hvis du sender os en mail vil vi svare hurtigt. Personligt og præcist er det vi er kendt for. Vi er omhyggelige med hensyn til beskyttelsen af dit privatliv og checker derfor alle profiler manuelt. Når du har fundet din partner vil du ikke modtage flere mails fra os. En lykkelig slutning, hvem ønsker ikke det?

DKRE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>